Sladkosti možno pripraviť aj zdravo a moja kuchárska kniha je toho dôkazom. Kombinuje raw, vegánsky, bezlepkový aj klasický prístup. Nevzdávam sa cukru, ale usilujem sa nahrádzať ho prírodnými sladidlami. Namiesto pšeničnej múky používam zdravšie druhy. Hoci nemám problém s laktózou, experimentujem s nemliečnymi výrobkami. Pečiem aj klasické torty a koláče, no, samozrejme, po svojom. Zbožňujem raw dezerty a vymýšľam sladké drobnosti na raňajky, ku káve alebo k aperitívu. Skúste to tak ako ja – sladko a zdravo. Nebojte sa, nebudete potrebovať špeciálne roboty, vystačíte si s mixérom, rukami a vareškou.
Beletria
Deti a mládež
Dom a hobby
Náučná a odborná
Cudzojazyčná
Životný štýl, zdravie, varenie a pečenie
Umenie a móda
Kalendáre a diáre
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.